Αναρτήθηκε από: avradoridas | 14/12/2017

Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντα Προέδρου του Επιμελητηρίου Φωκίδας Βασίλη Αυγερινού

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας στο Επιμελητήριο Φωκίδας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες, αλλά και τον καθένα σας ξεχωριστά, για την συμμετοχή σας στις εκλογές. Η ψήφος εμπιστοσύνης στον συνδυασμό μας «Φωκίδα – Επιχειρηματικότητα», ήταν μία ξεκάθαρη εντολή για μία παραγωγική θητεία της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Η ψήφος σας μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία και αυξάνει την ευθύνη για τα καθήκοντα που αναλαμβάνουμε. Βασική μας πρόθεση είναι να εργαστούμε μέσα σ’ ένα δημιουργικό και παραγωγικό περιβάλλον, έτσι ώστε, το Επιμελητήριο Φωκίδας να λειτουργήσει ως μοχλός ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας και μέσο ανάδειξης των επιχειρήσεων του νομού μας, εντός και εκτός συνόρων.

Κύριο μέλημά μας, ο επαγγελματίας που παλεύει τα τελευταία χρόνια με «νύχια και με δόντια» να σταθεί όρθιος και με αξιοπρέπεια.

Η δεκαετής και πλέον εμπειρία μου στα επιμελητηριακά δρώμενα, η θέλησή μου και η στήριξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούν τα εχέγγυα για να παραμείνει ζωντανό το Επιμελητήριο, με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, έχοντας βαθιά συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί στη δύσκολη εποχή που διανύει  ο τόπος  και οι επιχειρήσεις μας, θα προσπαθήσω να κρατήσω ψηλά τον επιμελητηριακό θεσμό, να συμβάλω στον εκσυγχρονισμό του αλλά και να συνεχίσω την προσπάθεια και το έργο της προηγούμενης Διοίκησης υπό την  Προεδρία του κ. Γ. Γαζή, ώστε να εξακολουθήσει το Επιμελητήριο να παίζει κομβικό ρόλο στη στήριξη των επιχειρήσεων.

Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και στην προσπάθεια επιβίωσης των επαγγελματιών δεν περισσεύει κανείς. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ελπίζουμε σε μία αναστροφή του αρνητικού κλίματος που επικρατεί. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το πετύχουμε!

Θέλω ιδιαιτέρως να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας «Φωκίδα -Επιχειρηματικότητα» για τον αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα που έδωσαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ζητούμενο των εκλογών ήταν η ενότητα, η συναδελφική και η συλλογική πορεία του Επιμελητηρίου και όλα αυτά επετεύχθησαν.

Διαβεβαιώνω όλους (εκλεγέντες και μη), ότι όλοι μαζί, ως ομάδα, θα πορευτούμε τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο μ’ αυτούς αλλά και με κάθε μέλος του Επιμελητηρίου που έχει διάθεση να προσφέρει.

Να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. καλή δύναμη και να τους υποσχεθώ ότι από την επόμενη κιόλας μέρα, όλοι μαζί θα δουλέψουμε για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων και την επίτευξη των στόχων του Επιμελητηρίου μας.

Με εκτίμηση

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: