Αναρτήθηκε από: avradoridas | 19/04/2017

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ: ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ κ. ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»

Σχετικά με το άρθρο σας για την κοινοβουλευτική παρουσία του βουλευτή κ. Κωστοπαναγιώτου, θεωρώ ότι θα ήταν σκόπιμο   να αναφέρετε και τις κοινοβουλευτικές «επιδόσεις» των προηγούμενων βουλευτών Φωκίδας.

Σ΄ότι αφορά τον υποφαινόμενο, σε όλες τις κοινοβουλευτικές περιόδους, με βάση τα επίσημα στοιχεία της Βουλής στα οποία ευχερώς μπορείτε ν΄ ανατρέξετε, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πρώτων σε κοινοβουλευτική δράση. Κατά την περίοδο 2007-2008 μάλιστα ήταν  μεταξύ των 10 πρώτων  σε ομιλίες στην ολομέλεια και σε επιτροπές, ερωτήσεις και αναφορές. Επιπλέον τιμήθηκε ως ο βουλευτής με την καλύτερη παρουσία στην επιτροπή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης το έτος 2007.- Όσο για το περιεχόμενο των ομιλιών, ερωτήσεων, παρεμβάσεων κ.λ.π οι πλείστες αφορούσαν την Φωκίδα ή την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, όπως επίσης μπορείτε να επιβεβαιώσετε από το Αρχείο σας, καθώς από τη δημοσίευση του  πρώτου φύλλου της έγκριτης εφημερίδας σας μέχρι τις εκλογές του 2009, έχω αποστείλει διακόσια περίπου δελτία τύπου για την κοινοβουλευτική και πολιτική μου δράση.

Αυτά, επειδή πιστεύω ότι για την πληρότητα της ενημέρωσής τους, οι αναγνώστες σας πρέπει όχι μόνο να μπορούν να κρίνουν, αλλά και να συγκρίνουν.

Και μια τελευταία παρατήρηση στο ελαφρώς απαξιωτικό σχόλιο του άρθρου του κ. Φώτη Μπελέρη, «Στο ναδίρ…» στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι:  «…δεν θέλουμε κάποιον να μας γιατρέψει προσωπικά, αλλά για να γιατρέψει τις πληγές της κοινωνίας. Δεν θέλουμε κάποιον να αγορεύσει στο δικαστήριο της Άμφισσας, αλλά να αγορεύσει στη Βουλή».

Ο ιατρός βουλευτής στο ιατρείο του ή στο Νοσοκομείο της Άμφισσας, μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ασθενείς του και το ίδιο καλά ν΄ αγωνίζεται για την ίαση των κοινωνικών πληγών στις Επιτροπές της Βουλής. Ο δικηγόρος βουλευτής μπορεί ν΄ αγορεύει στα δικαστήρια της Άμφισσας, μαχόμενος για τα δίκαια των εντολέων του και να αγορεύει επίσης στο Βήμα του Κοινοβουλίου υπέρ των συμφερόντων και δικαιωμάτων των πολιτών. Αρκεί να ασκεί ευσυνείδητα το καθήκον που αναλαμβάνει, να διαθέτει επαρκή παιδεία, αξιακή συγκρότηση και βέβαια να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος.

Με εκτίμηση

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΟΥΓΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: